• 060-0625-895
  • 060-0625-895
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Autostakla

Po zakonu o bezbednosti o saobraćaju dozvoljeno je zatamnjenje stakla od 30% za stakla u visini vozača (vozačevo i suvozačevo bočno staklo) i do 95% sva ostala stakla osim vetrobranskog stakla.

Pre ugradnje možete videti u servisu izgled zatamnjenog stakla od 20-95% i izabrati stepen zatamnjenja po vašoj želji. Nivo smanjenja UV  zračenja ne zavisi od stepena zatamnjenja folije, sve folije imaju  zaštitu od 99% od UV zračenja.

wpe5ec4d0e 05 06

SIGURNOST STAKLA SA FOLIJOM

Stakla sa ugradjenom folijom za zatamnjivanje prilikom eventualnog loma stakla u automobilskij nesreći drži komade stakla na okupu i sprečava nastanak eventualnih posekotina od razbijenog stakla.

wpae90dce3 05 06

Jedan od nezaobilaznih načina tuninga je svakako i zatamnjivanje  stakala. Postoji puno pobornika ali i protivnika ovakvog načina  ukrašavanja vozila. Medjutim, bolji izgled nije i jedino što se postiže  montažom folija koje poseduju još nekoliko dodatnih zaštitnih svojstava, kao što je zaštita od UV zračenja kao i sprečavanje povredjivanja  putnika u automobilu pri eventualnom razbijanju stakla.


Armolan folije za zatamnjivanje stakala automobila se mogu koristiti na staklima bilo kog automobila. Primarno dejstvo Armolan folije za stakla je smanjivanje toplote koja putem sunčevih zraka ulazi u automobile. Posebna funkcija ovih auto folija je u tome što regulišu toplotu i neugodno blještavilo sunca bez pravljenja kompromisa u pogledu uslova vožnje. Folija za zatamnjivanje stakala obezbjeđuju dodatnu sigurnost i štite privatnosti ljudi u automobilu. Različiti tipovi i boje folija doprinose i estetskoj vrijednosti vozila. Specijalne visoko kvalitetne folije razvijene za prednje šoferšajbne bile su prekretnica u sun control industriji.


armolan1 300x78 white shado

Koristimo samo najkvalitetnije folije proizvodjača “Armolan” sa garancijom kvaliteta. Ugradnju folija na stakla automobila  je potrebno zakazati na telefon 060 0625 895 kako bi se obezbedio termin. Uvek ćemo  izaći u susret i primiti Vaš auto u što kraćem vremenskom roku. Naš cilj je da vlasnik vozila bude zadovoljan kvalitetom materijala kao i kvalitetom usluga. Na sve ugradjene folije dajemo garanciju na kvalitet.

Armolan nudi izuzetno širok spektar solarnih folija za razne arhitektonske, automobilske i sigurnosne aplikacije. Naši sigurnosni filmovi su omiljeni izbor za uvažene vlasnike kuća i automobila, tonera, aplikatora, arhitekata, dizajnera enterijera, graditelja i konsultanata za upravljanje projektima. Asortiman naših proizvoda uključuje reflektirajuće, nereflektirajuće, sigurnosne,  specijalne i dekorativne filmove..


wp0d596210 06Ultravioletni zraci (UV) mogu prouzrokovati oštećenje enterijera vozila, kao i štetne promene na ljudskoj koži. Tamna folija stvara zaštitnu  barijeru koja blokira i do 99% UV zračenja, usled čega će  unutrašnjost  Vašeg vozila mnogo duže izgledati kao nova, a štitiće Vas i Vaše  saputnike od izlaganja štetnim UV zracima.

Dark'o Glass, Jagodina, 060-0625-895 © 2019 Dark'o Glass. All Rights Reserved.