Motorcikli

Usled dejstva sunčevih zraka, unutrašnjost Vašeg automobila može da postane nepodnošljivo topla. Samom folijom možete smanji za 16¤

Autostakla

Folija za zatamnjivanje farova - daje poptuno novu dimenziju automobilu. Samolepljiva, lako postavljanje i oblikovanje zagrevanjem toplim vazduhom.

Farovi i stopovi

Folijama možemo ukrasiti vaš motorcikl bez oštećenja postojeće boje tako da možete uvek vratiti izgled vašeg dvotočkaša u fabričko stanje.

Motorcikli

Sada sa minimalnim ulaganjem možete potpuno promeniti izgled Vašeg četvorotočkaša. Sjajne, mat, carbon... izuzetno otporne na habanje i spoljne faktore.

Vinil

Sada sa minimalnim ulaganjem možete potpuno promeniti izgled Vašeg motorcikla. Sjajne, mat, carbon, carbon u boji, katovane I print folije... najkvalitetnije i najpostojanije folije sa garancijom na kvalitet.

wp519b740d 05 06wp72914bd2 05 06

wpcdc4f195 05 06wp424532ef 05 06

wpe5a1eef7 05 06wpb024ddf0 05 06

wp437955a9 05 06

Folije za karoseriju omogućavaju da se, bez farbanja, brzo i lako promeni boja bilo kog motorcikla. Farbanje motorcikla zahteva veći budžet od  folija i uvek postoji rizik da se nestručno uradili ili potpuno pogreši nijansa. Kod ugradnje folija, vi birate boju i nijansu koju želite i ona ostaje ista kada se postavi na motorcikl.

Postavljene folije na motorciklu  štite lak od oštećenja i ogrebotina poput onih koje nastaju udaranjem vrata na parkingu, kamenčićima na putu i sl. Oštećeni delovi se mogu brzo zameniti što je mnogo lakše nego lakiranje celog motorcikla. Ugradnjom posebnih zaštitnih folija koje su potpuno providne, motorcikl postaju otporni na mehanička oštećenja i zato ih najčešće ugrađujemo na potpuno nove motorcikle kako bi se u startu zaštitili.