Usled dejstva sunčevih zraka, unutrašnjost Vašeg automobila može da postane nepodnošljivo topla. Samom folijom možete smanji za 16¤

Autostakla

Folija za zatamnjivanje farova - daje poptuno novu dimenziju automobilu. Samolepljiva, lako postavljanje i oblikovanje zagrevanjem toplim vazduhom.

Farovi i stopovi

Folijama možemo ukrasiti vaš motorcikl bez oštećenja postojeće boje tako da možete uvek vratiti izgled vašeg dvotočkaša u fabričko stanje.

Motorcikli

Sada sa minimalnim ulaganjem možete potpuno promeniti izgled Vašeg četvorotočkaša. Sjajne, mat, carbon... izuzetno otporne na habanje i spoljne faktore.

Vinil

folije za zastitu boje vozila1 300x166Armolan zaštitne folije patentirana su tehnologija koja čini zastarjelim postojeći zaštitni lak na automobilu. Postojeći lak vremenom slabi usljed uticaja vremenskih uslova. To može prouzrokovati razdvajanje na ivicama što dovodi do pukotina i utiče na izgled vašeg automobila.


Sada sa minimalnim ulaganjem možete potpuno promeniti izgled Vašeg četvorotočkaša. Sjajne, mat, carbon, carbon u boji... najkvalitetnije i najpostojanije folije sa garancijom na kvalitet.

wpa66e21da 05 06wpe867ce0b 05 06

wpe1738d5f 05 06wp59849e91 05 06

wpf89be9a0 05 06wpd0e5ba2d 05 06

wpe6085815 05 06

Auto folije za karoseriju omogućavaju da se, bez farbanja, brzo i lako promeni boja bilo kog automobila. Farbanje automobila zahteva veći budžet od auto folija i uvek postoji rizik da se nestručno uradili ili potpuno pogreši nijansa. Kod ugradnje auto folija, vi birate boju i nijansu koju želite i ona ostaje ista kada se postavi na auto

Postavljene folije na auto štite lak od oštećenja i ogrebotina poput onih koje nastaju udaranjem vrata na parkingu, kamenčićima na putu i sl. Oštećeni delovi se mogu brzo zameniti što je mnogo lakše nego lakiranje celog automobila. Ugradnjom posebnih zaštitnih folija koje su potpuno providne, automobili postaju otporni na mehanička oštećenja i zato ih najčešće ugrađujemo na potpuno nove automobile kako bi se u startu zaštitili.