• 060-0625-895
  • 060-0625-895
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

armolan1 300x78 white shado

Armolan Arhitektonske folije mogu se koristiti na svim staklenim površinama zgrada. Bilo da se radi o prozorima stambenih kompleksa ili komercijalnih kompleksa, Armolanove arhitektonske folije odgovaraju svim namenama. Armolanove arhitektonske folije zadovoljavaju širok spektar zahteva kupaca. Odbijanje toplote, smanjenje odsjaja, privatnost, sigurnost i dobar izgled, svi ovi zahtevi mogu se zadovoljiti pomoću Armolan arhitektonskog filma.

Residential Film

armolan1

Kada je rieč o izolaciji kuće od vrućine i hladnoće, prozori predstavljaju poseban izazov. Leti, obično staklo omogućava sunčevoj toploti da prodre u vaš dom, čineći vaš dom neudobnim i primoravajući vaš klima uređaj da radi više. Zimi staklene ploče gube značajnu količinu toplote u vašem domu.

Solarna kontrolna prozorska folija koja se nanosi na unutrašnjost prozora je prozirni solarni ekran koji može smanjiti do 80% sunčeve topline. Leti je vaš dom hladniji i udobniji, tako da možete uštedjeti na računima za energiju. Zimi, neke folije za prozore zadržavaju toplotu u sobi za udobnost tokom godine.

Commercial Film

Mnoge zgrade imaju poteškoće sa neuravnoteženošću grejanja i hlađenja između sunčanih i osenčanih dielova zgrade. Solarni kontrolisani prozor minimizuje ovaj problem nejednakosti i pomaže da se poboljša nivo udobnosti uz istovremeno smanjenje potrošnje energije.

deco5 300x175

Potražnja za vršnim opterećenjem može značajno da utiče na troškove električne energije u zgradi. Mnoga komunalna preduzeća svoju strukturu stopa baziraju na zgradi na maksimalnom merenju vršnog opterećenja. Solarni kontrolni prozorski film pomaže da se smanji taj vrhunac, a time i ukupni električni račun.

Armolan proizvodi kompletnu liniju specijalnih prozorskih folija za razne profesionalne aplikacije. Ove jedinstvene obojene folije za prozore nude učinkovita rešenja za probleme kao što su kontrola toplote, privatnost i dekorativno poboljšanje. Proverite kod svog globalnog prodavca da li se problem solarne regulacije ili privatnosti može rešiti jednim od ovih proizvoda.

Jedan od najpopularnijih serija specijalnih filmova je Black Out, tanak prozorski film dizajniran da održi 100% svetlosti prolazom kroz staklo. Global proizvodi danas najkvalitetniji film na tržištu, sa uglačanim crnim izgledom sa spoljašnje strane stakla. Njegova kopija, Vhite Out, je tanak film koji uklanja 85% svetlosti koja prolazi kroz staklo i ima uglačan beli spoljašnji izgled.

Armolan Specialti serija takođe uključuje popularne mat filmove koji su idealni za unutrašnje staklo između kancelarijskih prostorija i vrata, kao i brojne druge atraktivne dekorativne folije koje mogu poboljšati vašu okolinu.

Safety film

safety 300x279Staklo nosi određenu količinu rizika, jednostavno zato što je vrlo krhko. Prema studiji američke vlade, leteći komadi stakla su najveći uzrok povrede tokom eksplozije ili oluje. Odgovor na ovaj problem je sigurnosni film. Sigurnosni film drži staklo zajedno nakon snažnog udara, sprečavajući krhotine da lete okolo i prouzrokuju štetu.

Mnogo je razloga zašto graditelji i arhitekte intenzivno koriste staklo. Prvo, pušta svetlost i tako smanjuje količinu osvetljenja koja je potrebna tokom dana. Dva, izgleda dobro i stvara moderne labudove za komercijalne objekte. Treće, omogućava ljudima da pogledaju u unutrašnjost, posebno noću - što je važno za maloprodaju, restorane i tako dalje.

Sigurnosni film ima mogućnost rastezanja. Nanosi se na unutrašnju površinu stakla upotrebom izuzetno agresivnog akrilnog ljepila osjetljivog na pritisak. Ovo drži površinu zajedno kada postoji snažan spoljni uticaj. Proizveden je sa jednostrukim ili višestrukim slojevima poliesterskog filma - čist ili obojen - na različite načine. Što je više slojeva, veća je i zaštita.

Još jedna prednost sigurnosnog filma je da nudi određenu količinu zaštite od krađe. Lopov ne može samo baciti kamen na stakleni prozor da ga razbije. Kada projektil udari u prozor zaštićen sigurnosnim filmom, on se lomi, ali se ne lomi; umesto toga, komadi se zadržavaju na mestu filma. Tako da osoblje obezbeđenja ima dovoljno vremena da požuri do mesta i spreči provalu.

Za komercijalne objekte, kao što su prodavnice i restorani, važno je imati besprekornu staklenu fasadu. Zaštitna folija sprečava pojavu neuglednih ogrebotina tokom svakodnevnog čišćenja. Mrlje poput ručnih otisaka ili grafita mogu se lako ukloniti iz staklenog prozora obloženog sigurnosnim filmom.

Dark'o Glass, Jagodina, 060-0625-895 © 2019 Dark'o Glass. All Rights Reserved.