• 060-0625-895
  • 060-0625-895
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Commercial Film

Mnoge zgrade imaju poteškoće sa neuravnoteženošću grejanja i hlađenja između sunčanih i osenčanih dielova zgrade. Solarni kontrolisani prozor minimizuje ovaj problem nejednakosti i pomaže da se poboljša nivo udobnosti uz istovremeno smanjenje potrošnje energije.

deco5 300x175

Potražnja za vršnim opterećenjem može značajno da utiče na troškove električne energije u zgradi. Mnoga komunalna preduzeća svoju strukturu stopa baziraju na zgradi na maksimalnom merenju vršnog opterećenja. Solarni kontrolni prozorski film pomaže da se smanji taj vrhunac, a time i ukupni električni račun.

Armolan proizvodi kompletnu liniju specijalnih prozorskih folija za razne profesionalne aplikacije. Ove jedinstvene obojene folije za prozore nude učinkovita rešenja za probleme kao što su kontrola toplote, privatnost i dekorativno poboljšanje. Proverite kod svog globalnog prodavca da li se problem solarne regulacije ili privatnosti može rešiti jednim od ovih proizvoda.

Jedan od najpopularnijih serija specijalnih filmova je Black Out, tanak prozorski film dizajniran da održi 100% svetlosti prolazom kroz staklo. Global proizvodi danas najkvalitetniji film na tržištu, sa uglačanim crnim izgledom sa spoljašnje strane stakla. Njegova kopija, Vhite Out, je tanak film koji uklanja 85% svetlosti koja prolazi kroz staklo i ima uglačan beli spoljašnji izgled..

Armolan Specialti serija takođe uključuje popularne mat filmove koji su idealni za unutrašnje staklo između kancelarijskih prostorija i vrata, kao i brojne druge atraktivne dekorativne folije koje mogu poboljšati vašu okolinu.

Dark'o Glass, Jagodina, 060-0625-895 © 2019 Dark'o Glass. All Rights Reserved.